مواد لازم برای تهیه کیک کلاسیک خامه ای
- بیسکویت خرد شده 3/2 پیمانه
- رنده پوست لیمو یک عدد
- پنیر خامه ای 4 پیمانه
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ 4 عدد
- رنده پوست لیمو 3 قاشق غذاخوری
- پودر شکر یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کیک کلاسیک خامه ای
کف قالب چرب شده را بیسکویت خرد شده می ریزیم. خامه پنیری را به اندازه ای می زنیم تا صاف و نرم شود. سپس پودر شکر و لیمو با رنده پوست لیمو با وانیل را اضافه کرده و بهم می زنیم
سپس تخم مرغها را دانه دانه در هر دقیقه افزوده و هم می زنیم. مواد را در قالب می ریزیم و قالب را در یک قالب بزرگتر که آب گرم دارد قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بمدت 5/1 ساعت یا بیشتر قرار می دهیم تا کاملا روی آن طلایی شود.
نکته: پس از خنک شدن اطراف کیک را با می بریم تا از قالب جدا شود.
جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیکهای کافیشاپی، باقلوا استامبولی، شیرینیهای خشک، شیرینیهای تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان، پای و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.