کیک

طرز تهیه کیک کره ای

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای

  • کره 125 گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر شکر نصف پیمانه
  • آرد 5/1 پیمانه
  • شیر یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیک کره ای

کره را در دمای اتاق قرار می دهیم تا کمی نرم شود. کره را با وانیل بهم زده تا صاف شود.

سپس شکر را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا حجیم شود. تخم مرغ ها را با فاصله به مواد افزوده و همه را به هم می زنیم تا مخلوط شوند. نصف آرد را با نصف شیر مخلوط می کنیم و هم می‌زنیم تا صاف شود.

سپس بقیه شیر و آرد را افزوده هم می زنیم تا یکدست و صاف شود و به بقیه مواد اضافه می کنیم. اکنون از یکطرف هم زده و در قالب کیک که چرب و کاغذ انداخته شده است مواد کیک را می ریزیم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *