مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی
- آرد 2 پیمانه
- پودر شکر یک پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
- کره 100 گرم
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- آب پرتقال یک سوم پیمانه
- آب سرد یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کیک پرتقالی
تخم مرغها را با پودر شکر و کره هم می زنیم و در حال زدن آب پرتقال و آب سرد را اضافه می کنیم. آرد را بتدریج می ریزیم و پودر و پوست پرتقال رنده شده ریخته و بهم می زنیم.
تمام مواد بالا را مخلوط می کنیم و در صورت شل بودن کمی آرد اضافه می کنیم. فر را از یک ربع قبل با حرارت 180درجه سانتیگراد گرم می کنیم و در کف قالب گرد و چرب که کاغذ انداخته شده مربای پرتقال را که ورقه نازک شده و بدون آب می باشد می چینیم و مواد را روی آن می ریزیم و به مدت 50 تا 60 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته و آماده شود.
نکته: می توان آرد را تا 5/2 لیوان افزود.
جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیکهای کافیشاپی، باقلوا استامبولی، شیرینیهای خشک، شیرینیهای تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان، پای و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.