کیک

طرز تهیه کیک لیمو و گردو

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو و گردو

  • پودر شکر یک پیمانه
  • کره 175 گرم
  • تخم مرغ زده شده ۳ عدد
  • آرد کیک 5/1 پیمانه
  • رنده پوست پرتقال یک عدد
  • آبلیمو 2 عدد
  • رنده پوست لیمو یک عدد
  • پودر شکر نصف پیمانه
  • مغز گردو نیمه شده 15 تا 20 عدد

طرز تهیه کیک لیمو و گردو

در یک کاسه متوسط کره و پودر شکر را بهم می زنیم تا صاف، نرم و حجیم شود. تخم مرغها را دانه به دانه با فاصله یک دقیقه اضافه کرده و بهم می زنیم.

رنده پوست لیمو و پرتقال را با آرد الک شده بهم زده و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا ریسک بهم می زنیم. مواد را در قالب ریخته صاف کرده و مغز گردوها را روی آن می چینیم.

قالب مستطیل شکلی را چرب و کاغذ روغنی می اندازیم در فر یکربع قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد بمدت 5/1 ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته و طلایی شود.

سپس پودر شکر و آبلیمو را مخلوط کرده و هم می زنیم تا شکر حل شود. شیره لیمو را می ریزیم روی کیک ریخته تا کامل خنک شود.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *