کیک

طرز تهیه کیک فرشته

مواد لازم برای کیک فرشته

  • آرد یک پیمانه
  • آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • پودر شکر 5/1 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 11 عدد
  • کرم تارت  و 1 قاشق چایخوری
  • نمک قاشق چایخوری
  • پودر وانیل یک قاشق چایخوری
  • اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر آیسینگ شکر مقداری برای تزیین

طرز تهیه کیک فرشته

آرد ساده و ذرت را با نصف پیمانه شکر مخلوط کرده و خوب بهم می زنیم. سفیده تخم مرغها را با همزن برقی در کاسه ای تمیز از یکطرف بهم می زنیم تا کاملا کف کرده و پودر یا کرم تارت و نمک را افزوده و همچنان بهم می زنیم تا کاملا سفت شود طوریکه کاسه را برگردانیم نریزد.

بقیه پودر شکر را در سه مرحله اضافه کرده و بهم می زنیم. سپس آرد را در دو یا سه مرحله افزوده و از یکطرف با قاشق پلاستیکی بهم می زنیم که پف کیک نخوابد.

اکنون ظرف کیک را در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه سانتیگراد بمدت 50 تا 60 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود. سپس با پودر آیسینگ شکر روی کیک سرد شده را تزیین می کنیم.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *