کیک

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه کیک سفیده تخم مرغ

  • روغن یک پیمانه
  • آرد الک شده سفید 5/3 پیمانه
  • سفید تخم مرغ 6 عدد
  • پودر شکر 2 پیمانه
  • فندق خرد شده و بو داده نصف پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری سرصاف

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بهم زده تا سفید و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و به آرامی بهم زده سپس شیر را روی مواد ریخته خوب بهم می زنیم.

سفیده تخم مرغ را آنقدر بهم زده تا سفت شود و از کاسه نریزد. اکنون به آرامی در چند مرحله به مواد زده شده اضافه می کنیم. فندق بو داده و خرد شده را در کمی آرد غلطانیده و به مواد اضافه می کنیم و از یکطرف بهم می زنیم.

قالب چرب شده و کاغذ انداخته را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 تا 60 دقیقه می پزیم.

می توان با خامه، پودینگ، ژله یا خمیرهای مارزی پام و غیره روی کیک را تزیین کنیم.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *