کیک

طرز تهیه کیک انجیر

مواد لازم برای تهیه کیک انجیر

  • کره یا روغن یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
  • خلال بادام بود داده نصف پیمانه پر
  • آرد سفید کیک 5/3 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 7 عدد
  • بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری
  • انجیر خشک و نرم 15 عدد
  • فندق بو داده 2 قاشق سوپخوری
  • شیک یک پیمانه

طرز تهیه کیک انجیر

کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بیکنگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می کنیم.

سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملا پف کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم

در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری، کاغذ آن را کنده و روی آنرا تزئین می کنیم.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *