مواد لازم برای تهیه کیک انجیر
- کره یا روغن یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
- خلال بادام بود داده نصف پیمانه پر
- آرد سفید کیک 5/3 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 7 عدد
- بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری
- انجیر خشک و نرم 15 عدد
- فندق بو داده 2 قاشق سوپخوری
- شیک یک پیمانه
طرز تهیه کیک انجیر
کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بیکنگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می کنیم.
سفیده تخم مرغ را می زنیم تا کاملا پف کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم
در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری، کاغذ آن را کنده و روی آنرا تزئین می کنیم.
جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیکهای کافیشاپی، باقلوا استامبولی، شیرینیهای خشک، شیرینیهای تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان، پای و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.