مواد لازم برای تهیه کیک انبه
- پنیر خامه ای 250 گرم
- پودر شکر 175 گرم
- آبسینگ شکری 25 گرم
- آرد 175 گرم
- کره یا روغن 175 گرم
- تخم مرغ 3 عدد بزرگ
- انبه پوست گرفته بزرگ یک عدد
طرز تهیه کیک انبه
در یک کاسه برزگ کره یا روغن و شکر را بوسیله قاشق چوبی بهم می زنیم تا رنگ آن روشن و صاف شود.
تخم مرغها و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملا پف کرده و حجیم شود. آرد را چند دقیقه در بشقابی می ریزیم، تخم مرغها را با مخلوط کره و شکر از یکطرف مخلوط کرده و آرد را مرحله به مرحله به بقیه مواد افزوده و بهم می زنیم تا آرد کاملا در مواد مخلوط شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در دو ظرف یک اندازه و کم عمق که کاغذ روغنی انداخته ایم، خمیر را می ریزیم و وسط کیک را کمی خالی می کنیم و در دو قالب کیک گرد 18 سانتیمتر بمدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر از یکربع قبل با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار می دهیم.
پس از پختن و بیرون آوردن کیکها از قالب و جدا کردن کاغذ کف کیک صبر می کنیم تا کیکها مقداری خنک شوند.
شکر آیسینگ و پنیر خامه ای را بهم می زنیم و انبه سفت پوست گرفته را بصورت مربعهای کوچک خرد می کنیم (یا می توان از یک کمپوت انبه بدون آب استفاده کرد).
نصف خامه زده شده و نصف انبه را مخلوط کرده روی یکی از کیکها می ریزیم و کیک دیگر را روی اولی فشار می دهیم سپس بقیه خامه را روی کیک کشیده و نصف انبه خرد شده را روی پنیر خامه ای میمالیم.
می توان بجای انبه از آناناس خرد شده یا توت فرنگی، آلبالو یا شاه توت هم استفاده کرد.
جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیکهای کافیشاپی، باقلوا استامبولی، شیرینیهای خشک، شیرینیهای تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان، پای و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.