کیک

طرز تهیه کیک آلبالو

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

  • آلبالو درشت و رسیده و شیرین بدون هسته 200 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 100 گرم
  • پودر شکر 210 گرم
  • ماست شیرین 170 گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک آلبالو

در ظرفی تمیز سفیده های تخم مرغ را با همزن از یکطرف بهم زده تا کف کرده و سفت شود طوریکه وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده نریزد تا کاملا مخلوط شده و کف کند.

ماست و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم تا کمی ور آید. سپس آنرا با روغن مایع مخلوط می کنیم. مواد زرده تخم مرغ را با ماست، روغن و آرد در چند مرحله مخلوط کرده و بهم می زنیم تا یکدست و صاف شود

سپس سفیده زده شده را در چند مرحله به بقیه مواد اضافه می کنیم. آرام از یکطرف بهم می زنیم. در قالب چرب و کاغذ انداخته شده مواد را می ریزیم و در فر که از یکربع قبل گرم شده در طبقه وسط فر با حرارت 190 درجه سانتی گراد ظرف کیک را به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود.

سپس از فر بیرون آورده و آلبالوهای بدون هسته را که در کمی پودر شکر غلطانده ایم روی کیکها پاشیده و مجددا در فر بمدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.

جهت سفارش انواع کیک تولد، عروسی، مینی کیک، جارکیک، کاپ کیک، مافین، چیزکیک، کیک‌های کافی‌شاپی، باقلوا استامبولی، شیرینی‌های خشک، شیرینی‌های تر، دسرهای ایرانی و خارجی، براونی، نان‌، پای‌ و تارت، کوکی و ترافل و … میتوانید با استودیو کیک پارند از طریق شماره تماس: ۰۹۲۲۶۱۰۶۳۵۴ ( واتس آپ Wa.me/989226106354 و تلگرام: T.me/Parendcake) در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *